De haven

Klaas en Afke Vlig heten u welkom in de haven van  jachthaven Fjouwerhûs. Gelegen aan het Tjeukemeer in het pittoreske buurtschap Fjouwerhûs (Vierhuis) nabij het centrum van watersportdorp Delfstrahuizen neemt de jachthaven Fjouwerhûs een prominente plaats in binnen het landschap van de zuidwesthoek op de waterkaarten van Friesland. In de omgeving van de jachthaven zijn er vele bezienswaardigheden die u zeker een keer gezien moet hebben. Ook zijn er een aantal leuke activiteiten waaraan u kunt deelnemen en/of van kunt genieten.

Neem alvast eens een kijkje in het heden en verleden van Jachthaven Fjouwerhûs of bekijk hier een situatieschets van de haven.

Vaste ligplaatsen
Jachthaven Fjouwerhûs biedt ook vaste ligplaatsen tot +/- 35 meter. Hierbij is het mogelijk uw wensen aan te geven. De haven is in 2013 uitgebaggerd en heeft een gemiddelde diepgang van 1,80 meter.

Mocht u een vaste ligplaats willen of heeft u specifieke vragen, dan kunt u het beste contact opnemen met de havenmeester.

Passanten
Ontdek het Tjeukemeer en steek eens aan bij jachthaven Fjouwerhûs. Een gezellige jachthaven met alle faciliteiten voor een comfortabel verblijf! Geschikt voor boten tot +/- 35 meter.

U bent van harte welkom. De havenmeester zal u ontvangen en een plaats toewijzen.