Het eetcafé

eetcafeNa uw vaartocht, fietstoch of wandeltocht kunt u bijkomen in ons gezellige haven café, aan de bar of op ons terras met uitzicht op het Tjeukemeer. U kunt bij ons genieten van een diner, plateservice of een lekkere snack voor bij de borrel. Er zijn +/- 25 zitplaatsen. Het gehele jaar, met uitzondering van dinsdag en woensdag, is het eetcafé geopend. Bij het eetcafé is een terras, waar het zomers, met uitzicht over het Tjeukemeer, goed toeven is. Op de dijk achter de haven is een groot aantal parkeerplaatsen beschikbaar.

Reserveren
Wilt u bij ons dineren en vooraf reserveren neem dan telefonisch contact op via  0653770914. Reserveren is alleen telefonisch mogelijk. Lunch bieden wij per begin 2022 helaas niet meer aan.

Openingstijden
Ons haven café is zomers 5 dagen per week geopend vanaf 16.00 uur. Op dinsdag en woensdag zijn wij gesloten. In het winterseizoen zijn wij van 1 oktober t/m 31 maart op dinsdag en woensdag gesloten.

Feesten en partijen
Wij verzorgen kleinschalige  feesten en partijen.  Uiteraard kunnen wij voor uw feest of  partij de gehele catering verzorgen.

Wilt u meer informatie of heeft u specifieke wensen dan kunt u contact met ons opnemen via 0653770914, langskomen of door het contact formulier in te vullen.